KOMPLEX Gél Gyógynövénykert
KOMPLEX Gél Gyógynövénykert KOMPLEX Gél Gyógynövénykert KOMPLEX Gél Gyógynövénykert
0 értékelés Raktáron, rendelhető

4 700 Ft

94 Ft/ ml 

A Gyógynövénykert® Komplex gél nem tartalmaz mesterséges illat, illetve mesterséges színezőanyagokat. Mellékhatások nélkül célzottan hat a kezelt területen. Ezt a gyógynövényes gélt megfázás, orrdugulás, köhögés esetén javasoljuk. A mellkasra kenve a benne található illóolajok párolgásának köszönhetően az a bőrön kellemes érzetet kelt. Használható olyan esetben, mikor ez a kellemes érzés kívülről megnyugtatja a bőrfelületet. Tapasztalataink szerint a legcélravezetőbb, ha naponta 2 alkalommal a kezelendő területet (egy tenyérnyi felületet) bő mogyorónyi krémmel addig masszírozod még szinte teljesen felszívódik a krém. A masszírozott területet lefedve tovább érezheted a kellemes mentolos bizsergető érzést.

 

Felhasználási terület:

Megfázás, orrdugulás, köhögés esetén a mellkasra kenve a gyógynövények párolgásának köszönhetően kellemes bizsergő érzetet kelt a kezelt területen.

 

TIPP:

A gyógynövények párologtatásának évszázados hagyománya van az aromaterápiában. Nem véletlenül hiszen sok gyógynövény kedély javító és az egészségi állapotunkra is pozitívan hatnak.

Kiszerelés:

50 ml-es flakonban kapható.

Aktív összetevők

Hogyan alkalmazd:

Akár naponta többször kend be az érintett területet, majd hagyd felszívódni. Ha szükséges, a gélt alaposan masszírozd be! Ügyelj a higiéniára! Használat előtt moss kezet!

 

Figyelem!

Külsőleges használatra!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk!

Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön!

Bármely gyógynövényi összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használja a terméket!

A termék fahéjolajat tartalmaz, ezért használat előtt bőrpróba szükséges!

 

KOMPLEX Gél Gyógynövénykert tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

Fűben-fában orvosság, avagy a tégelybe zárt természet.

KOMPLEX Gél Gyógynövénykert
Ha van kóponkódja:
Mennyiség:

A termék megvásárlása 45 HŰSÉGPONT-ot ér.

Hűségpont beváltás

 

Még mindig a fülembe csengnek nagymamám szavai, mikor azt mondta: „Bezzeg az én időmben!” De csak pár éve kezdtem rájönni, mire is gondolt: nemcsak a modern világ okozta galibákra, a felgyorsult és számára furcsa életvitelre, hanem a legfontosabbra, hogy miért felejtik el és miért szorítják háttérbe az emberek az ősi tudást, a természet gyógyító erejét, mely egykoron testünk és szellemünk egészségét volt hivatott megvédeni.

 

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a régi idők nagy gyógyítói a legkisebb sebektől egészen a súlyos betegségekig a gyógynövényeket hívták segítségül. Évszázadokon keresztül, tavasztól őszig saját maguk gyűjtötték a virágokat, gyökereket és kérgeket, szárították őket, majd főzeteket, pakolásokat készítettek belőlük. Ez meglehetősen időigényes munka volt, komoly szaktudást igényelt, hiszen tudni kellett, hogy mit, hol és mikor kell keresni.

Minden kornak megvannak és voltak a maguk betegségei. A reuma, a visszér és az ízületi gyulladás a régmúltban élőket sem kímélte. Ezen problémák napjainkban is sokunk életét keserítik meg. A szűnni nem akaró szinte már elviselhetetlen fájdalom, ami nem csak bosszantó, de a boldog pillanatokat is beárnyékolja. Ebben az állapotban csak arra tudunk gondolni, hogy minél hamarabb elmúljon ez a rettenetes érzés. „Jaj, Istenem, a hátam!” Ez és az ehhez hasonló mondatok szokták az embereket elindítani azon az úton, hogy megoldást keressenek a problémáikra.

 

De mit is tehetünk?

„Órák hosszat várakozzunk egy szakrendelőben...méregdrága kezelések... műtét...vajon hol a kiút?!”

Úgy gondolom, hogy bizonyos esetekben igen is érdemes egy kicsit kutakodnunk különböző herbáriumokban és gyógynövényhatározókban, hogy mi magunk jöjjünk rá a betegségünk eredetére és így sokkal kíméletesebb módon, természet adta fegyverekkel küzdjük le a problémáinkat.

 

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése:

MULTI-vitamin
6900 Ft

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.