0 értékelés Raktáron, rendelhető

19 400 Ft 24 100Ft

GYULLADÁSCSÖKKENTŐ KRÉM, BALZSAM!?

... a tudomány és a természet találkozása.

 

A nagy sikerű Gyógynövénykert® Balzsam eredeti receptúráját vevői visszajelzések alapján kibővítettük további 15 összetevővel, melyek ápolják, hűsítik és vitalizálják a bőrt. Használd a fáradt, érzékeny ízületeket fedő bőr masszírozására, mely elősegíti a mikrocirkulációt. Tudj meg többet arról, hogy miért tesznek gyógynövényeket a gyulladáscsökkentő krémekbe....

A Gyógynövénykert® Balzsam nem tartalmaz mesterséges színezék illetve mesterséges illatanyagokat. Mellékhatások nélkül célzottan hat a kezelt területen. A felhasználási terület jellegétől függően az eredmény is eltérő lehet, tartós eredmény elérése érdekében elengedhetetlen a rendszeres és folyamatos használat

 

 

Felhasználási terület:

 

Reumás panaszok, Ízületi gyulladás, hát, láb, derékfájdalom esetén használd a fáradt, érzékeny ízületeket fedő bőr masszírozására, mely elősegíti a mikrocirkulációt.

 

A csomag tartalma: 

 

- 2 db Gyógynövénykert Balzsam Plusz ( 2*250 g) 

 

- 1 db Gyógynövénykert Hűsítő gél ( 125 ml)

 

Vagy

- 1 db Gyógynövénykert Komplex gél ( 50 ml)

 

Élj ezzel a nagyszerű ajánlattal és takaríts meg  több ezer Ft-ot!

 

Hatóanyag tartalom, összetevők listája, ajánlott napi adag, figyelmeztetés, tárolás lásd a termék oldalán: Gyógynövénykert Balzsam Plusz , Gyógynövénykert Hűsítő gélGyógynövénykert Komplex gél

 

 

 tudnod kell
EZT NEKED IS TUDNOD KELL!

Mi áll a gyulladáscsökkentő krémek hátterében?

 

gyulladascsokkento-krem-balzsamplusz

 

 

 

Fáj, duzzadt, ég? Már az őrületbe kerget az ízületi fájdalom? Nem tudsz úrrá lenni a problémádon, feszült és ideges vagy?

 

Az ízületi gyulladás az életünk minden területére negatívan hat. Egy makacs hát, láb, vagy váll fájdalom beárnyékolja a legszebb pillanatokat is! Olyan érzése mintha a fájdalom börtönében élnél ami az idő múlásával még intenzívebben tör elő.

 

Mi is az ízületi gyulladás?

Ízületi gyulladásnak nevezzük minden megbetegedését ami ízületek duzzanatával, melegségével, fájdalmával és funkciójának csökkenésével jár, érinthet egy vagy több ízületet is. Sokféle képen alakulhat ki, de a végeredmény mindig ugyan az. Gyulladás esetén az ízületi tokot belülről határoló ízületi hártya gyulladásos folyamata zajlik, emiatt az ízületi folyadék túltermelődik az ízületi üregben, ez okozza a duzzanatot és a megnövekedett folyadékmennyiség miatt érzünk fájdalmat.

 

 

Gondolkodtál már rajta, hogy miért tesznek a gyulladáscsökkentő krémekbe gyógynövényeket?

A válasz nagyon egyszerű a gyógynövények évszázadok óta használják ízületi, reumatikus fájdalmak kezelésére nagy sikerrel. A gyógyszeripari termékekkel szemben sokkal kíméletesebb módon, mellékhatások nélkül kezeli a problémákat.

A régmúltban minden problémára megvolt a megoldás, nagy hatékonysággal alkalmazták a gyógynövényeket az ízületi, reumatikus problémákra. De nem elég ezt a tudást felhasználni, mert a hatékonyság hátterében a tudomány és a természet együttes ereje áll.

 

Íme néhány gyógynövény, melyeket a népi gyógyászat ízületi gyulladás esetén alkalmaz.

Eme hasznos növények közé tartozott a ligetszépe, melyet bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatása miatt már az Észak-amerikai indiánok is használtak. Libapimpóval kombinálva az ízületi fájdalmak csillapítása esetén sokkal hatékonyabb. A boróka-olajat a középkorban szinte mindenre jónak tartották, a járványok ellen-szerének is hívták fertőtlenítő hatása miatt, ezen kívül még alkalmazták fejfájás és különböző idegi fájdalmak csillapítására. A 21. század folyamatosan tartogat meglepetéseket. Forradalmi felfedezésnek számítanak a peptidek, melyek különleges fehérjék (fehérjehidrolizátumok), szervezetünk számára könnyen feldolgozhatóak, így nagyon jól hasznosulnak az izmok, inak regenerálásában. A borsópeptid is ezen anyagok közé tartozik, mely a bőr felületére pl: krémek formájában felkenve nemcsak a szövetekbe épül be, hanem az ott található őssejteket is aktivizálja, így segítve elő a sejtek megújulását.

 

Ezen összetevőknek a mai modern gyulladáscsökkentő krémek elengedhetetlen részeivé kellene válniuk. Van megoldás a Te számodra is. Tegyél az életminőséged javulásáért még ma!

Válasszon egy ajándékot:

Ha van kóponkódja:
Mennyiség:

A termék megvásárlása 190 HŰSÉGPONT-ot ér.

Hűségpont beváltás
Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése:

HŰSÍTŐ Gél
4700 Ft

4 gondosan válogatott gyógynövény a gyors és garantált hűsítésért. Van úgy, hogy egy hirtelen húzódás az embert az őrületbe kergeti, mely pont a legrosszabbkor jön. Géles állagú és kellemesen hűsít, használd a fájó terület masszírozására. Tudj meg többet az izomlazító krém...

Kollagén+hialuronsav italpor citromos jeges tea ízű
13700 Ft

Élvezze Ön is a magas dózisú kollagén jótékony hatását, hiszen kollagénből sosem elég.

KOLLAGÉN Max
8900 Ft

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

BALZSAM Plusz
9700 Ft

25 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...