Kedves Olvasó!

Sok szeretettel köszöntöm a Gyógynövénykert Kft. nevében. Orosz Sándor vagyok, a cég alapítója és vezetője. Engedje meg, hogy köszönetet mondjak Önnek , hogy termékeinknek és cégünknek bizalmat szavazott. Már több ezer embernek tudtunk segíteni valamilyen formában. Bízom benne, hogy Önnel sincs vagy lesz másképp. Az elmúlt évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, melyeket mind felhasználtunk termékeink korszerűsítéséhez, valamint infrastruktúránk javításához. Cégünk és termékeink ennek köszönhetően európai színvonalú háttérrel és termékpalettával rendelkeznek. Természetesen ezek után is az a célunk, hogy vásárlóinknak és partnereinknek minél színvonalasabb támogatást adhassunk. Fejlesszük együtt tovább a Gyógynövénykert termékcsalád öt!Küldje el Ön is ötleteit, észrevételeit.

Ezen weboldal átolvasása után biztosan felmerül Önökben a kérdés!

Ezek csodaszerek? Meggyógyulok tőle? Nem fog fájni? Megint 20 éves leszek?

Hát sajnos ezt megígérni nem tudom, hiszen ezen termékek nem gyógyszerek, de az biztos, hogy termékeink bizonyos összetevői a népi orvoslásban jártas emberek számára ismerősek lesznek és az is biztos, hogy nincs még egy olyan termékcsalád ma Magyarországon, amelyiket a Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) kipróbálta és elismerte volna.

Úgy érzem sikerült egy olyan termékcsaládot megalkotni, amivel hozzájárulhatok a nyugodt mindennapokhoz. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a sok ezer elégedett vásárló, akik hónapról-hónapra újra rendelnek a már jól bevált Gyógynövénykert termékcsaládból.

Termékeink a természetben megtalálható gondosan összeválogatott gyógynövények, ásványi anyagok koncentrált kivonatait tartalmazzák. Az optimális hatás elérése érdekében elengedhetetlen a készítmények előírásszerű alkalmazása, fogyasztása!

Kívánok Önnek jó egészséget és sok boldog pillanatot!

 

Elérhetőségeink:

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Állomás u 28.

Telefonszámunk: +36 (70) 601 00 48

E-mail címünk: infogyogynovenykert.hu

Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel, azok használatával kapcsolatban, illetve megrendelési vagy bármilyen egyéb kérdéssel fordulna hozzánk, írjon nekünk üzenetet az alábbi Üzenetküldő felület segítségével.


Üzenetküldés

A gyógynövényekről röviden

A gyógynövényeknek különleges hatóanyag tartalmuk van, ezek teszik alkalmassá a gyógyításra és az egészségmegőrzésre, pl. alkaloidok, glikozidok, keserűanyagok, cserzőanyagok, illóolajok, phytoszterolok, stb.... ezen értékes alkotóanyagok teszik olyan különlegessé a gyógynövényeket és járulnak hozzá a gyógyításhoz.

 

„Fűben fában az orvosság”

 

Nézzük meg egy kicsit közelebbről....

Ha fejfájás akkor aszpirin ugye!? De azt már kevesen tudják, hogy a hatóanyaga az acetilszalicilsav, mely a fűzfa kérgében is megtalálható. Vagy az orvosi székfűről, más néven kamilláról (megtalálható a Magyar Gyógyszer-könyvben is) sokan tudják, hogy teájának inhalálása, gőzölése jót tesz a légutaknak, viszont azt már kevesen tudják, hogy illóolaját nagy mennyiségben felhasználja a kozmetika és a gyógyszer ipar is. Tehát a gyógynövények hátterében az áll, hogy pont ott és pont annyit segít amennyire az szükséges. Lehet az ízületi gyulladás, visszér fájdalom, vagy más hosszan elhúzódó gyulladás a szervezetben.

 

- Egy hosszan, krónikusan elhúzódó ízületi gyulladás nem csak a mindennapokat keserítheti meg, de akár komoly szövődmények is kialakulhatnak.

Mi áll a gyulladáscsökkentő krémek hátterében?

 

- A visszérgyulladás azon túl, hogy nem túl esztétikus, komoly rizikófaktora lehet egy trombózisnak. Akik évek óta szenvednek ettől azok számára biztos imerősek a vadgesztenye krémek jótékony hatásai. 

 

- A megfelelő vitamin és ásványi anyag szint elengedhetetlen a szervezet optimális működéséhez.

Miért érdemes MULTIVITAMINT szedni?

 

A vitaminokról röviden

A vitaminok olyan szerves anyagok amelyek igen kis menyiségben vannak jelen a szervezetünkben még is nélkülözhetetlen a helyes működéséhez. A vitaminok és nyomelemek segítik a sejtosztódást, hatással vannak az immunrendszerünk helyes működésére, befolyásolják az emésztésünket és az öregedési folyamatot is. Röviden hatással vannak a szervezet teljes biokémiai folyamataira. Túlzás nélkül, csak az az élő szervezet tud helyesen működni ahol folyamatos a megfelelő vitamin és ásványi-anyag utánpótlás. Testünk egy csodálatos „gépezet” a vitaminok-nyomelemek pedig a „kenőanyagok” amikor hiányállapot lép fel egyből nem érzékeljük a problémát, csak apróbb visszajelzéseket kapunk pl: fáradékonyság, már megint meghűltem, nem túl jó a közérzetem. Sokan tudomást sem veszünk eme jelzésekről csak akkor foglalkozunk szervezetünk egészségével, ha már igen nagy a baj.