Szőlőmag

A szőlőmag nagy mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, fenolsavakat és E-vitamint, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. Jó hatást gyakorol az erekre, vénákra, külsőleg belsőleg egyaránt alkalmazható. Hatásos visszértágulat és az érszűkületből eredő lábfájás kezelésére, valamint más érrendszeri megbetegedések esetén. Tisztítja a vért a mérgező anyagoktól. Feszesíti a bőrt és eltünteti a ráncokat, elősegíti a bőr hidratáltságának megőrzését. 

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

Feszesítő ARCKRÉM

9 gondosan válogatott összetevő a hidratált és feszes arcbőrért. Tévedsz, ha úgy gondolod, hogy a szépségápolás kiváltság. Mind- annyiunk számára fontos, hogy jól nézzünk ki és pozitív kisugárzásunk legyen. Tudj meg többet a feszesítő arckrém.... 

9100 Ft
VARICO Med

11 gondosan válogatott összetevő vadgesztenyével. Ezt a vadgesztenye krémet a fájó, gyulladt visszért fedő bőr ápolására javasoljuk. Tudjon meg többet arról miért szeretik olyan sokan a vedgesztenye krémeket.

8400 Ft
VARICO Plusz

5 gondosan válogatott összetevő visszeres erek normál állapotának fenntartásáért. A vadgesztenye kivonatról már minden visszeres hallott, de azt kevesen tudják, hogy nem csak külsőleg lehet alkalmazni. Tudjon meg többet a visszér gyulladásról.

 

8400 Ft
HEART Plusz

9 gondosan válogatott összetevő koenzim Q10-zel. Amit az élet mozgatórugójának is hívják, ugyanis fokozza a szív teljesítményét. A szívünk pedig a testünk motorja, ezért fontos, hogy minél tovább megőrizzük egészségét.

8400 Ft