Menta

A menta a gyógyító erejét a benne található illóolajnak köszönheti. Levelét már nagyon régóta alkalmazzák különböző problémák kezelésére, csillapítására. Azon túl, hogy kellemes illatának köszönhetően nagyon jó hatással bír az eldugult légutakra, kiválóan hűsít, valamint frissítő hatással van a szervezetre. Nagyon jól alkalmazható izomgörcsre. A már említett hűsítő hatásának köszönhetően régóta alkalmazza a népi orvoslás is. Ízületi fájdalmakra valamint a reuma okozta kellemetlenségekre pakolás formájában alkalmazzák mind a mai napig. A nyugtató, hűsítő krémek aktív összetevője. 

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

BALZSAM

10 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

7700 Ft
HŰSÍTŐ Gél

4 gondosan válogatott gyógynövény a gyors és garantált hűsítésért. Van úgy, hogy egy hirtelen húzódás az embert az őrületbe kergeti, mely pont a legrosszabbkor jön. Géles állagú és kellemesen hűsít, használd a fájó terület masszírozására. Tudj meg többet az izomlazító krém...

4700 Ft
VARICO Med

11 gondosan válogatott összetevő vadgesztenyével. Ezt a vadgesztenye krémet a fájó, gyulladt visszért fedő bőr ápolására javasoljuk. Tudjon meg többet arról miért szeretik olyan sokan a vedgesztenye krémeket.

8400 Ft
KOMPLEX Gél

7 gondosan válogatott gyógynövényt tartalmaz. Ezt a gyógynövényes gélt megfázás, orrdugulás, köhögés esetén javasoljuk. A mellkasra kenve a benne található illóolajok párolgásának köszönhetően az a bőrön kellemes érzetet kelt. Használható olyan esetben, mikor ez a kellemes érzés kívülről megnyugtatja a bőrfelületet.

4700 Ft