Koenzim Q10

A koenzim Q10 egy vitaminszerű vegyület, mely az emberi szervezet szinte minden sejtjében megtalálható. 25-30 éves korig a szervezet képes önmaga előállítani. Utána viszont termelődése lecsökken, ezért kívülről kell pótolni. Erős antioxidáns hatású, leköti a káros szabad gyököket, ezáltal lassítja az öregedési folyamatokat. Különösen ajánlott szívritmus-zavarok, szívelégtelenség, szívizom-gyengeség, magas vérnyomás és érelmeszesedés esetén. Az immunrendszer erősítésére kiváló, növeli az ellenálló képességet és az energiaszintet. Jótékony hatást fejt ki az egészséges agyműködésre, jótékony hatással van a vérkeringésre. Pozitív hatást gyakorol a porcszövet tápanyagellátásában. 

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
HEART Plusz

9 gondosan válogatott összetevő koenzim Q10-zel. Amit az élet mozgatórugójának is hívják, ugyanis fokozza a szív teljesítményét. A szívünk pedig a testünk motorja, ezért fontos, hogy minél tovább megőrizzük egészségét.

8400 Ft