Fahéjolaj

A fahéjolaj egy sűrű állagú olaj, melynek jellegzetes fanyar, édeskés illata van. Serkenti a vérkeringést, ezáltal javulhat a szervezet oxigénellátása. Alkalmas ízületi gyulladások és más gyulladásos problémák enyhítésére. Kitűnő antioxidáns, segíti a bőrproblémák és pattanások gyógyulási folyamatát. Hatékonyan kezelhetőek vele a megfázás tünetei, orrunk alá kenve nagyban hozzájárul a légutak szabaddá tételéhez.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

HŰSÍTŐ Gél

4 gondosan válogatott gyógynövény a gyors és garantált hűsítésért. Van úgy, hogy egy hirtelen húzódás az embert az őrületbe kergeti, mely pont a legrosszabbkor jön. Géles állagú és kellemesen hűsít, használd a fájó terület masszírozására. Tudj meg többet az izomlazító krém...

4700 Ft
KOMPLEX Gél

7 gondosan válogatott gyógynövényt tartalmaz. Ezt a gyógynövényes gélt megfázás, orrdugulás, köhögés esetén javasoljuk. A mellkasra kenve a benne található illóolajok párolgásának köszönhetően az a bőrön kellemes érzetet kelt. Használható olyan esetben, mikor ez a kellemes érzés kívülről megnyugtatja a bőrfelületet.

4700 Ft