Cianokobalamid (B12-vitamin)

A B12-vitamin, más néven cianokobalamin egy vízben oldódó vitamin, ezért nem raktározza el a szervezet. Fontos a folyamatos pótlása. Fontos szerepe van a vörösvérsejtek képződésében és regenerálódásában, ezáltal megelőzi a vérszegénység kialakulását. Segíti az agy és a központi idegrendszer normális működését. Nagy szükség van rá a fehérjeszintézishez, valamint a szénhidrát- és zsírsav anyagcsere folyamatokhoz. Növeli a koncentráló képességet.Természetes forrásai állati eredetűek, főként a marhavese, marhamáj, marhahús, sertéshús, tojás, sajt és a valódi tehén- és kecsketej tartalmazza. Mivel növényekben nem található meg, a vegetáriánusoknak jobban oda kell figyelni a pótlására.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8200 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6700 Ft