Borsmenta

A borsmenta fűszer- és gyógynövény, az árvacsalánfélék családján belül a menta nemzetségbe tartozik. Illóolaját hűtőkenőcsökben, rázókeverékekben viszketés mérséklésére használják, mert csökkenti a viszketési ingert a bőrön. A mentol a nyálkahártya hidegérző receptoraira hatva hűsítő érzést kelt. Az izomfájdalmak enyhítésére is kiváló, mert a bőrbe dörzsölve ingerli a hidegérző idegvégződéseket és ezek elnyomják azokat az idegvégződéseket, amelyek a fájdalomérzetet keltik. A népi orvoslás megfigyelte, hogy a borsmenta a visszérgyulladás esetén rendkívül hasznos gyógynövény a már említett hűsítő érzet keltése miatt. A reumatikus betegségek kezelésekor használt krémek alkotórésze.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

HŰSÍTŐ Gél

4 gondosan válogatott gyógynövény a gyors és garantált hűsítésért. Van úgy, hogy egy hirtelen húzódás az embert az őrületbe kergeti, mely pont a legrosszabbkor jön. Géles állagú és kellemesen hűsít, használd a fájó terület masszírozására. Tudj meg többet az izomlazító krém...

4700 Ft
VARICO Med

11 gondosan válogatott összetevő vadgesztenyével. Ezt a vadgesztenye krémet a fájó, gyulladt visszért fedő bőr ápolására javasoljuk. Tudjon meg többet arról miért szeretik olyan sokan a vedgesztenye krémeket.

8400 Ft