A-vitamin

Az A-vitamin (retinol) egy zsírban oldódó vitamin. Népi megfigyelések szerint főbb funkciói, hogy a szürkületben való látást biztosítsa. Továbbá fontos szerepet játszik a növekedésben, a csontok és fogak egészséges fejlődésében. Fokozza az immunrendszer védekező képességét, csökkenti a légutak gyulladásos- és fertőzéses megbetegedéseit. Természetes A-vitamin források: állati belsőségek (szív, máj, vese, stb.), tej és tejtermékek, tengeri halak, tojássárgája. Az A-vitamin provitaminok formájában is előfordul a természetben, mint pl. a karotin. A retinol hiányának tünetei a farkasvakság, más néven szürkületi vakság, valamint a berepedezett, szárazzá és pikkelyesen hámlóvá váló bőr.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

BALZSAM Plusz

25 gondosan válogatott gyógynö- vényt tartalmaz. Ezt a gyógy- növényes krémet a fájó, gyulladt ízületeket fedő bőr masszírozására javasoljuk. Kellemesen mentolos és könnyen kenhető, krémes állagú. Tudj meg többet az ízületi gyulla- dásról. A gyulladáscsökkentő krém...

9700 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft